[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Moda – Paltoane pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

Descoperă care sunt cele mai actuale modele de paltoane pentru sezonul toamnă-iarnă 2017/2018 și cum să le porți într-o ținută nu doar călduroasă, ci și stylish.

Paltonul este cea mai șic tip de jachetă de toamnă-iarnă în opinia noastră. Nu este numai călduros, ci are și o estetică structurată care amintește de stilul Parisian chic. O garderobă de sezon echilibrată are nevoie de două-trei paltoane alese cu grijă care să se potrivească unor stylinguri și cromatici diferite. Descoperă selecția noastră și alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Din plastic

Cele mai de efect paltoane ale acestui sezon sunt cele acoperite de o textură din plastic. Calvin Klein a fost primul designer care a dat tonul paltoanelor impermeabile la prezentările de la Săptămânile Modei și a confirmat că Life în plastic is fantastic! Ce părere ai despre un palton impermeabil în nuanța-vedetă a sezonului-roșu?

Gri

Paltonul gri este acea piesă basic care se potrivește cu majoritatea ținutelor din garderoba ta. Este acea variantă „safe”, dar pe care o poți reinterpreta sezoane la rând prin styling. Poartă-l cu pulovere groase pe gât, cu cizme lungi sau chiar cu sneakersi pentru o ținută de zi tipic pariziană.

Nuante tonice

Deși nu suntem obișnuite să purtăm nuanțe vii în sezoanele reci, acest mit a fost demontat de designeri, care au mizat foarte multe pe nuanțe tonice în prezentările acestui sezon. O variantă fresh, care îți va anima zilele mohorâte de toamnă este un palton viu colorat, care cu siguranță îți va asigura o apariție care nu va trece neobservată!

Camel

O ținută în nuanțe bej sau nude va fi întotdeauna una extrem de rafinată. Atracția paltonului camel ramâne atemporală prin stilul lui simplu, elegant, armonios și atât de sofisticat!

Fie ca îl combini cu piese în același ton minimalist și clasic sau cu piese mai nonconformiste ca o fustă înflorată, paltonul camel va fi baza stilistică pentru crearea celor mai diversificate ținute!

Military

Stilul military a fost exploatat la maxim de designeri sezonul acesta, iar paltonul în acest stil va fi o adiție foarte actuală în garderoba ta. Îl poți combina atât cu piese în aceeași estetică, ca o pereche de bocanci sau ghete cu șiret, cât și cu piese contrastante precum o rochie feminină lungă și botine din lac.

Sursa: Avantaje