[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

MoneyGram și UniCredit Bank au lansat un serviciu de transfer de bani „cash to ATM”. Noul serviciu este unul complet și se adresează clienților băncii, dar și cliențilot altor bănci

MoneyGram și UniCredit Bank au lansat serviciul de transfer de bani „cash to ATM”, introducând astfel aproape toate serviciile de transfer de bani prezente în piețele occidentale și în România

Orice client sau non-client poate atât să primească bani la ATM, cât și să trimită bani către străinătate de la ATM sau BNA (bancomat care permite și depunerea de bani).

UniCredit Bank devine astfel prima bancă din România care, cu sprijinul MoneyGram, oferă posibilitatea de a primi bani din afara țării, de la oricare partener MoneyGram, și de a-i retrage de la orice ATM sau BNA UniCredit, fără a mai depinde de programul de lucru al băncii”, se arată în comunicatul transmis de MoneyGram.

Clientii MoneyGram posesori ai unui card de debit UniCredit Bank pot merge direct la un ATM sau dispozitiv bancar multifuncțional (BNA) pentru a ridica banii primiți din străinătate. Clienții care nu au card UniCredit sau cont bancar, pot merge într-o sucursală a băncii pentru a primi un cod de bare care poate fi utilizat la BNA timp de șase luni pentru toate tranzacțiile MoneyGram ulterioare.