[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

A murit nea Vasile

Vasile Stoica, un vrâncean de 60 de ani, a fost lovit mortal sâmbătă, 18 noiembrie, în jurul orelor 15,30, pe trecerea de pietoni din localitatea Labico (Roma).

Vasile Stoica

Românul se întorcea acasă când, în plin centrul satului, o mașină Mercedes clasa A, condusă de o italiancă, ce se îndrepta spre localitatea Valmontone, l-a lovit în plin fără a frâna. Acesta a fost târât mai mulți metri până în rampa unei scări și a murit aproape pe loc. Echipajul salvării sosit la fața locului a constatat doar decesul.

Accidentul a avut loc la trecerea peste strada Casilina, în fața filialei băncii BCC Palestrina.

O altă vrânceancă rezidentă în localitate, care-l cunoștea de mult timp, se afla în apropiere și l-a recunoscut, văzându-l în ultimile clipe de viață, zbâtându-se între viață și moarte. „A murit nea Vasile”, a fost primul lucru spus soțului la telefon imediat.

Luni, 20 noiembrie, familialii, însoțiți de avocați, au cerut și obținut autopsia decedatului pentru stabilirea cauzelor morții.

Nea Vasile se afla de mai mulți ani în Italia, alături de familie, lucrând în construcții pe șantierele din localitate sau Roma.

Condoleanțe familiei!

foto: Google maps – locul accidentului, text: C.M.

Lasă un răspuns