[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Ne pare rau, dar nu acceptăm români”

images

O româncă a fost umilită în Marea Britanie, încercând să se cazeze la un hotel

Alecsandra Puflea, o  româncă absolventa a Universitatii din Hull, estul Marii Britanii, nu s-a cazat la un hotel deoarece angajatii acestuia au crezut ca tânăra este prostituată.

Împreuna cu iubitul sau, pe 6 iulie, Alecsandra a încercat să ia o cameră la hotelul Holiday Inn Express, fără succes însă, fiind refuzata dupa ce persoana de la receptie a aflat ca este din Romania, scrie Hull Daily Mail.

Tanara de 22 de ani isi rezervase camera online. Cand a ajuns, i s-a spus de la receptie: „Ne pare rău, dar nu acceptăm români”.

Reactia vine dupa ce hotelul a introdus o politica de verificare a oaspetilor despre care se crede ca ar putea fi implicati in activitate ilegala, dupa ce s-a aflat ca alte romance foloseau camerele pentru activitati de prostitutie.

servicii geta traduceri

Românca a facut plangere la politie, care acum ancheteaza cazul. De asemenea, oamenii legii au transmis ca reprezentantii hotelului i-au cerut scuze tinerei si isi revizuiesc politica de acceptare a clientilor.

„A fost o experienta groaznica si destul de socanta. S-a uitat la actul meu de identitate si a spus ca nu pot sa stau in hotel. Am incercat sa-i arat carnetul britanic de sofer, insa a spus ca nu pot sa stau in hotel deoarece sunt din Romania.

Eram foarte nedumerita si nu am inteles de ce ar face asta. Erau alti clienti care stateau in jur si am fost foarte jenata si nu vreau sa imi fie rusine din cauza tarii din care provin”, a mai povestit tanara.

Potrivit sursei citate, aceasta a aflat de-abia cand s-a plans la politie care este motivul pentru care a fost refuzata: „Nu toate romancele sunt prostituate, este un procent foarte mic”.

sursa: http://ampress.ro/