[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Neplătit de luni de zile, un muncitor român s-a spânzurat la Torino

Joi, 29 martie 2018, în jurul orei 11, carabinierii de la unitatea Nichelino (Torino) au descoperit corpul neînsuflețit al lui Ivan Simion. Acesta și-a luat viața spânzurându-se în parcul Stupinigi, zona sud a orașului.

Românul, un dulgher de 53 de ani, plecase cu o zi înainte de acasă, dimineața, abătut din cauza problemelor financiare cauzate de neprimirea salariuluii de mai multe luni de la firma unde lucra. Rezident la Orbassano, Ivan locuia cu soția și copiii.

În dimineața zilei de miercuri, 28 martie, acesta a ieșit din casă fără să spună prea multe, într-o stare psihică deplorabilă, îngrijorat de situația în care ajunsese. Seara, văzând că soțul nu ajunge acasă, soția s-a deplasat la unitatea de carabinieri declarând dispariția acestuia.

Din păcate, ceea ce familialii au presimțit, s-a adeverit, Ivan fiind găsit de militari fără viață. Asupra sa a fost găsit un bilet în care erau explicate cauzele gestului: „Nu am fost plătit de luni de zile și nu reușesc să-mi întrețin familia. Prefer să mor.”

 

Lasă un răspuns