[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

NU ARUNCA ZAȚUL DE CAFEA

zat4

Zaţul de cafea face minuni pentru frumusețea și sănătatea ta.

Măștile pe bază de cafea, combinată cu diverse alte ingrediente naturiste, indeplinesc cele trei trepte ale menținerii sănătății tenului: exfoliere, hidratare și hrănire.

zat2

Masca cu ou și zat de cafea

Zațul curăță și catifelează pielea, oul este un ingredient natural foarte eficient în combaterea ridurilor și a micilor imperfecțiuni ale tenului. Intr-un bol amestecă trei lingurițe de zaț de cafea cu albușul de la un ou, până obții o pastă fină. Masează fața ușor, de jos în sus ca să aplici masca uniform și să grăbești intrarea substanțelor active în piele și apoi lasă pentru 5 minute să se usuce. Clătește-te cu apă călduță și apoi cu apă rece.

Pentru ten uscat, folosește gălbenușul de la un ou și câteva picături de ulei de măsline în loc de albuș.

zat

Tratament anticelulitic cu zat de cafea

Trebuie să știi că zațul de cafea este mult mai eficient și rezultatele sunt mai bune dacă este călduț! Amestecă o jumatate de cană de zaț proaspăt cu două linguri de ulei de măsline. Amestecă-l bine și întinde-l pe zonele care îți sunt afectate de celulită.
Împachetează-ți zonele pe care ai pus amestecul de zat de cafea cu folie de plastic și așteaptă 10-15 minute. Îndepartează folia de plastic și fă un duș, cu apă ușor caldă, fără săpun sau gel de duș. Vei vedea că acest tratament anticelulitic dă rezultate excelente dacă vei repeta procedeul cel puțin de două ori pe  săptămână.

Zațul de la cafea te scapă și de mirosurile neplăcute!

Te scapă de mirosurile neplăcute de usturoi, ceapă și pește care parcă te urmăresc ori de câte ori gătești și folosești aceste ingrediente. Freacă mâinile cu zațul de cafea și vei vedea că mirosurile dispar.