[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Nu trebuie să mergeți la SPA pentru o baie de frumusețe!

Băile de înfrumusețare, pe lângă a fi relaxante, sunt și foarte sănătoase pentru trup și minte,  destind muşchii şi drenează toxinele. În plus, băile ne permit să profităm din plin de efectele binefăcătoare ale ingredientelor naturale

Baia se poate transforma într-un adevărat ritual de frumusețe, iar dacă nu ați încercat niciodată, acum este momentul.

Nu trebuie să mergeți la SPA pentru o baie de frumusețe! Se pot folosi ingrediente naturale și aveți nevoie de putin timp liber și de o cadă spațioasă!

Lavanda, menta, petale de trandafiri, faina de ovăz, mălaiul, mierea, laptele, uleiul de măsline și uleiurile esențiale sunt doar câteva dintre ingredientele unei băi de înfrumusețare.

În primul rând temperatura apei trebuie să fie adecvată, nu trebuie sa depășească 37-38 de grade, iar durata nu trebuie să fie mai mare de 20 de minute. Apa fierbinte are efecte negative asupra pielii, o usucă, accelerează procesul de îmbătrânire.

Menta este cea mai potrivită plantă pentru băile de înfrumusețare pe timpul verii. Aroma sa răcoritoare te ajută să scapi de stres și contribuie la relaxarea musculaturii.

Uleiul de lavandă sau florile de lavandă au efect atiseptic, contribuind astfel la păstrarea unei flore bacteriene normale la nivelul pielii, stimulează și tonifică circulația sanguină.