[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O deputată din Italia susține că iubitul român i-a furat 23.000 de euro din fondurile electorale

Bogdan Tibusche, un român de 37 de ani, este cercetat pentru fraudă, după ce a fost denunțat la poliție de fosta sa logodnică, Giulia Sarti, deputată M5S (Movimento 5 Stelle) în parlamentul italian. Femeia spune că fostul partener de viaţă i-a furat 23.000 de euro din fondurile electorale.

Mai mulți deputați M5S sunt acuzați în această perioadă că și-au însușit fonduri ale partidului din care face parte și Giulia Sarti, fiind una din persoanele implicate în acest scandal monstruos, însă arată cu degetul spre fostul logodnic şi colaborator, pe care l-a şi denunţat pentru fraudarea conturilor, relatează presa italiană.

Ea îl însărcinase pe logodnic să se ocupe de transferul banilor donaţi, însă 23.000 de euro nu au mai ajuns unde trebuie.

În denunţ, Giulia Sarti spune că îl angajase pe Bogdan „de aproximativ 4 ani” până când relaţia lor s-a rupt, în urmă cu un an. Sarti explică faptul că Bogdan, consultant IT, se ocupa de contabilitatea ei.

„Marţi (13 februarie – n.r.) seara, am făcut un control precis şi mi-am dat seama că nu au fost executate unele transferuri”, a declarat deputata, conform Ansa.

Nu mi-am schimbat încă codurile de acces la contul bancar. I-am cerut explicaţii lui Bogdan despre banii care lipsesc, dar el a spus că, din motive de sănătate, are nevoie de sume mari de bani”, a mai declarat în plângere Sarti, care mai spune că nu ştie unde poate fi găsit fostul iubit.

 

 

Lasă un răspuns