[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O familie de italieni a forțat o tânără româncă în vârstă de 16 ani să se prostitueze

Agenții de la poliția municipală din Napoli au arestat un tânăr italian în vârstă de 16 ani, acuzat de infracțiunea de proxenetism.

Potrivit anchetatorilor, băiatul împreună cu mama și sora lui au convins o tânără româncă în vârstă de 16 ani să vină în Italia cu promisiunea că băiatul se va căsători cu ea. Odată ajunsă în Italia, sub amenințări și bătăi, familia de italieni a obligat-o să se prostitueze.

După căteva luni, românca a rămas însărcinată, dar sub amenințările celor trei a continuat să-și vândă corpul până aproape de ziua când a adus pe lume o fetiță. Fetița i-a fost luată de cele două femei italiene.

Coșmarul conaționalei noastre a luat sfârșit în septembrie, când a povestit totul poliției. Cei trei proxeneți au fugit, luând cu ei fetița. După câteva ore de căutări au fost găsite mama și fiica și au fost arestate.

Băiatul a reușit să fugă. După investigații și căutări, care au durat mai multe săptămâni, el a fost găsit de curând în stația de tren din Napoli și condus la penitenciarul de minori Nisida.

Toți trei sunt în arest pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Sursa: Ottopagine.it

 

Lasă un răspuns