[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O italiancă de 40 de ani s-a căsătorit cu ea însăși

O italiancă în vârstă de 40 de ani, instructoare de finess, s-a căsătorit cu ea însăși pentru că nu și-a găsit sufletul pereche, la Lissone, provincia Monza e Brianza. Ea a povestit pentru Repubblica.It că a pus un pariu cu familia. Ideea i-a venit înaintea italianului din Napoli care s-a căsătorit, de asemenea, cu el însuși din același motiv, lipsa sufletului pereche.

Laura Mesi a spus familiei că dacă timp de un an nu-și găsește sufletul pereche se va căsători cu ea însăși. Ceea ce s-a întâmplat. Rochie de mireasă, bomboniere, 70 de invitați, chiar și lună de miere, doar mirele a lipsit. O ceremonie care a costat 10 000 de euro, bani din propriile buzunare.

Nunta a fost celebrată de un prieten care a îmbrăcat tricolorul, însă fără a avea valoare legală sau religioasă. Mireasa susține că a trăit emoții reale. Fratele ei, care a fost sceptic în privința căsătoriei, s-a emoționat cu adevărat în momentul în care Laura a spus un hotărât „DA!”. Laura Mesi și-a promis că se va iubi și respecta toată viața și că va avea grijă de copiii pe care natura va dori să îi dăruiască.

„Cred că fiecare dintre noi trebuie să se iubească în primul rând pe sine însuși. Se poate trăi o poveste și fără prințul pe cal alb, iar dacă mâine voi întâlni un bărbat cu care voi putea trăi pe viitor, voi fi foarte fericită, însă fericirea mea nu va depinde de acesta.”, a spus Laura Mesi.

Evenimentul a fost urmărit pe Facebook de circa 1300 de persoane.

Sursa: La Repubblica.It