[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O mamă din Iași e obligată să-și dea copiii fostului iubit italian

O femeie din Iași a fost obligată printr-o decizie judecătorească să-și dea copiii fostului iubit italian, după ce  Tribunalul București s-a pronunțat în această privință. Elena Căpităniţă este acuzată de răpire internațională.

Copiii, doi băieți, au refuzat să plece în Italia împreună cu tatăl lor, Francesco Menniti. În cele din urmă executorul a decis să le mai dea răgaz trei luni copiilor pentru a se obișnui cu tatăl în România.

Acum, pentru că băiatul cel mare a refuzat vehement să plece, românca a primit o amânare de trei luni, timp în care poate încerca să schimbe decizia. Elena Căpităniţă s-a întors în România în 2015, după zece ani petrecuţi în Italia.

Femeia povesteşte că după ce a născut primul copil a început calvarul. Francesco, cel pe care îl iubea, a lăsat-o să crească singură băiatul, o înşela şi niciodată nu era acasă. A apărut şi al doilea băiat şi imediat Francesco i-a trimis pe toţi trei să locuiască cu părinţii lui, deoarece el nu voia să îi mai vadă. Bătăile crunte şi scandalurile au convins-o pe tânără să vină acasă să îşi crească copiii în liniște.

Digi24

Lasă un răspuns