[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O mașină furată de români provoacă accident mortal la Teramo

O mașină furată, cu numere de Bulgaria, parcată neregulamentar provoacă accident mortal pe strada spre Teramo.

03.august Teramo.Grav accident de circulație pe strada Teramo-Mare. Un șofer de camion de 28 de ani originar din Cosenza, Antonio Fiorito, a decedat în urma impactului cu o Alfa Romeo cu numere de Bulgaria parcată neregulamentar pe banda de siguranță. La bordul Alfei, rezultată furată, se aflau trei români relatează ”Il Messaggero” di Abruzzo.
DINAMICA ACCIDENTULUI. Conducând un TIR frigorific pe șoseaua spre Teramo, între Sant-Atto și San Nicolò, camionistulnu a văzut în ultimul moment mașina parcată și a lovit-o în plin, a târât-o pe o lungime considerabilă după care a căzut în prăpastie luând foc. Șoferul a fost aruncat afară, pentru el nemaiputând fi nimic de făcut. Înaintea acestuia un alt camion evitase autoturismul cu numere de Bulgaria, Fiorito trecând în urma lui și ieșindu-i instantaneu în față. La fața locului s-au deplasat ambulanțe și pompieri.
Cei trei români, fără documente în Italia, s-au justificat spunând că mașina era în pană. Cu puțin timp înainte însă fuseseră însă văzuți încărcând pachete în portbagaj. Polițiștii de la Polstrada au descoperit însă computere furate atât în portbagaj cât și aruncate în apropiere. Acestea computere fuseseră luate de la o societate din Teramo. Mașina celor a rezultat furată la controlul poliției, fiind semnalată în dimineața aceleași zile. Toți trei au fost arestați, unul dintre ei aflându-se păzit în spital datorită rănilor suferite, vindecabile în zece zile după spusele medicilor.
A fost deschisă o anchetă pentru omicidiu involuntar, parcare neregulamentară și nesemnalizată.