[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O nouă biserică românească la Roma. Duminică, 3 februarie, inaugurarea

O nouă biserică românească, dar de fapt una mult mai veche (dacă nu cea mai veche din Roma), își deschide porțile enoriașilor, pentru prima slujbă, duminică, 3 februarie.


BISERICA ORTODOXA SFANTUL STEFAN, păstorită de arhimandritul Ștefan Ene Popa, are un lăcaș nou realizat cu eforturi proprii considerabile dar și cu ajutorul multor enoriași și români din Roma.

Astfel, slujbele care se țineau până nu demult în Via Giorgio Morandi, 78 vor avea loc în spațiul cel nou amenajat din via Atlante, 107, (Torre Angela) 00133 / ROMA


Arhimandritul Ștefan Ene Popa

„Duminică, 03 februarie 2019, orele 10,30, în noua Biserică din Via ATLANTE, n° 107, se va celebra pentru prima oara Sfânta Liturghie. Mulțumim tuturor celor care au demonstrat generozitate pentru ducerea la bun sfârșit a acestei lucrări sfinte. Mai sunt încă multe de făcut, așadar orice ajutor din partea dumneavoastră este binevenit!

Cu voia lui Dumnezeu, am ctitorit aceasta Biserică spre a lumina în întunericul veacului acestuia, am întemeiat-o pe piatra credinței ortodoxe nestrămutate încât porțile iadului nu o vor sfărâma.
Vă așteptăm cu bucurie pe toți cei care aveți inima curată și iubitoare de Dumnezeu!” scriearhimandritul Ștefan Ene Popa pe contul său Facebook.

Lasă un răspuns