[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O nouă mașină va concura Dacia pe piața auto: Volkswagen Golf Light

Cea mai ieftină mașină de pe piață nu are adversar! Deținută de Renault, Dacia s-a impus in multe tari din Europa si chiar si pe alte continente, cu masinile simple si accesibile, fara sa aiba un rival adevarat.

Volskwagen e gata sa intre serios în concurență cu uzina de la Mioveni, potrivit sport.ro, prin noul Golf Light, o masina accesibila, pozitionata intre o Dacia bine echipata si un model Skoda de baza, scrie revista Auto Bild.

Noul Volksgwane Golf Light este destinati tinerilor aflati la prima masina, pensionarilor si oamenilor cu venituri modeste. In acest moment, doar Up! indeplineste aceste cerinte din oferta Volkswagen, un model de dimensiuni prea reduse insa. Urmatoarea versiune a masinii va fi oricum 100% electrica, astfel ca nemtii au decis sa lanseze o masina noua.

Golf Light va avea dimensiunile unui Polo, cu un design retro de la prima varianta Golf ce imbina elemente moderne de pe modelele existente VW. Un motor de 1.0 litri in trei cilindri pe benzina si o cutie manuala in cinci trepte sunt asteptate in ofertele de baza, desi nici o cutie DSG nu este exclusa.

La interior apare plasticul tare si 
Mai multe pe sport.ro

Lasă un răspuns