[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O prințesă milionară din Marea Britanie a ajuns cerșetoare la Milano

Ariane Lak este descendentă a monarhiei Qajar din Iran (n.r. care a domnit între anii 1789–1925). Ariane Lak are 51 de ani și a fost dată dispărută anul trecut.

Bogătaşa Ariane Lak, din Marea Britanie, a fost descoperită printre cerşetorii din Milano, Italia, după ce anul trecut a dispărut fără urmă. Povestea ei e cutremurătoare.

Ea a fost găsită recent dormind în vecinătatea unui magazin de lux din Piazza Cesare Beccaria, o zonă comercială aglomerată din Milano, într-o stare confuză.

 

Femeia a fost descoperită acolo de un detectiv particular, ea a spus că nu-și mai amintește nimic, iar după ce a fost îngrijită de medici, a spus că zile în şir a căutat prin gunoaie şi a cerşit ca să mănânce.

„Milanezii sunt buni. Au vrut să mă ajute, dar i-am refuzat. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat cu mine. Cred că am fost atacată, lovită, prădată. Am căzut şi m-am lovit la cap. Aşa mi-am pierdut memoria”, a spus milionara după ce şi-a revenit.

Ariane Lak  este managerul unei companii de producţie de filme din Marea Britanie. Are o avere de mai multe milioane de dolari.

Medicii spun că femeia a suferit o amnezie temporară tranzitorie, care se manifestă printr-o pierdere a memoriei pe o perioadă scurtă de timp, însă la baza comportamentului, nu este exclus să fi stat faptul că în jurul vârstei de 20 de ani, a început să sufere de tulburare schizoafectivaă, o combinație între tulburare bipolară și schizofrenie.

Sursa: http://www.click.ro/news/lume/soc-printesa-ajuns-cersetoare