[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O româncă de 84 de ani a lansat un nou brand românesc de produse cosmetice

O farmacistă în vârstă de 84 de ani a lansat un nou brand românesc de produse cosmetice ca în vremurile de glorie ale frumuseții

Maria Ardelean și-a petrecut ultimii 60 de ani preparând creme și produse din ingrediente naturale. Brandul se numește „NN Natural Nutrition“. După ce s-a pensionat, la 55 de ani, Maria a plecat în Germania, luând viața de la capăt.

Maria Ardelean îsi prepara singură cremele în casă, în bucătăria sa din Germania, până când a fost descoperită de o prietenă a fiicei sale care i-a încercat cremele și starea tenului i s-a schimbat radical. Atunci Suzana Vasilescu i-a propus Mariei Ardeleanu direct: „Nu vrei să investim și să facem un brand din aceste creme?“

În mai puțin de un an, apăreau pe piață produsele „NN Natural Nutrition“, realizate manual într-un laborator înființat de Suzana Vasilescu, Cristina Ardelean (fiica Mariei) și Maria Ardelean la București.

Maria Ardelean își iubește amintirile, tot așa cum iubește să vindece în continuare, prin cremele ei, mici sau mari probleme ale tenului. „Am fost mereu ambițioasă, ceea ce în viață e bine și rău în același timp“, spune ea. „Miza e foarte mare când îți dorești mult, pentru că și dezamăgirile pot fi pe măsură“.

Editor: Luminita Mirela Negoita

Sursa: Forbes