[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O româncă din Italia este în proces cu familia unui bătrân pe care l-a îngrijit. Este acuzată că a luat în mod necuvenit 100.000 de euro

„Ea se singura care îmi vrea binele și are grijă de mine” – le-a spus un bătrân italian din Pergola, provincia Pesaro, în vârstă de 94 de ani, fiicei și nepotului, după ce a dăruit pe parcursul a 4 ani îngrijitoarei sale de origine română, suma de 100.000 de euro.

Bărbatul a murit de curând, iar badanta de 43 de ani a fost chemată în faţa judecătorului de către fiica și nepotul bătrânului. Totul a început în 2013, scrie Il Resto del Carlino, 17 martie 2018.

El ar fi ajutat-o, de exemplu, cu 5.000 de euro pentru o maşină, cu 9.000 de euro pentru intervenţii stomatologice şi cu 2.000 de euro pentru medic, în total 100.000 de euro.

Femeia, care este căsătorită şi are un copil, a fost angajată de fiica bătrânului şi a stat alături de el zi şi noapte. Însă, în noiembrie anul trecut, aceasta şi-a anunţat dorinţa de a pleca, întrucât a primit o altă ofertă de muncă.

„Vreau să stau cu tine, nu cu soțul meu”, îi spunea românca, pentru a-l determina să-i dea bani. Cuvinte de neacceptat pentru fiica și nepotul care, în luna ianuarie a acestui an, au decis să se adreseze avocaților Carlo Scalpelli și Roberto Biagiotti de la Pesaro și să deschidă un proces împotriva badantei care a profitat de naivitatea și starea psihică instabilă a bătrânului.

O anchetă a fost deschisă la Tribunalul din Pergola.

Lasă un răspuns