[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O româncă a fost salvată de carabinieri după ce a rămas blocată într-o remorcă

Femeia a căzut între cabluri și risca să moară sufocată.

San Giorgio. Chestiune de secunde. Dacă militarii ar fi întârziat mai mult, consecințele ar fi fost fatale. În schimb, mulțumită a doi operatori de la centrala operativă de carabinieri din via Chiassi și rapiditatea colegilor de la echipa mobilă, femeia care se sufoca a fost salvată.

Cornea Dorica, româncă în vârstă de 46 de ani, rezidentă la Firenze, lucrează ca șoferiță pentru societatea Alptrans din Roncà, provincia Verona. În după-amiaza zilei de ieri, 16 februarie 2018, se afla la volanul camionului la ieșirea de pe autostrada A22, în dreptul localitatății San Giorgio, provincia Mantova. A auzit niște zgomote care proveneau din remorcă și s-a dus să aranjeze bobinele de cablu pe care le transporta.

La un moment dat, i-a căzut telefonul între cele două bobine. Încercând să recupereze telefonul, a căzut între cabluri, blocându-se cu capul între ele. Nu mai reușea să iasă singură de acolo și risca să moară sufocată.

A reușit totuși, cu ultimele forțe, să ajungă la telefon și să sune la 112. Carabinierii nu au pierdut timpul și au localizat telefonul femeii. Astfel au reușit să o salveze. Femeia a fost transportată în cod galben la secția Urgențe a spitalului din Mantova și externată în aceeași zi.

„Nu voi putea să mulțumesc de ajuns niciodată carabinierilor din Mantova, a comentat Maurizio Maggia, proprietarul societății Alptrans, pentru umanitatea și pasiunea cu care au intervenit, care depășește atribuțiile lor. Aș vrea să se știe asta”

gazzettadimantova

Lasă un răspuns