[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O româncă s-a căsătorit în secret cu asistatul ei, un bărbat de 70 de ani

S-a căsătorit în secret cu vârstnicul pe care l-a asistat și la câteva luni după moartea acestuia a cerut moștenirea. Protagonista întâmplării de la Roma este o îngrijitoare româncă de 39 de ani, care a dat în judecată moștenitorii, doi fii ai soțului ei, susținând că a lucrat gratuit timp de zece ani.

Dar pentru româncă nu a mers așa cum spera: judecătorul a respins cererea ei „pentru că era nefondată” și, de asemenea, a trimis-o în judecată pentru eludarea bărbatului. Acum riscă să înapoieze o sută de mii de euro și apartamentul conjugal.

Moștenitorii, care riscau să piardă un milion de euro, și-au revendicat moștenirea prin denunțarea faptului că îngrijitorea s-a căsătorit cu bărbatul de 70 de ani, administratorul unei firme de construcții, cu o ceremonie la Campidoglio cu ​​câțiva oaspeți și fără a invita copiii.
Între cei doi soți era un pact care cuprindea daruri, bani, călătorii, poate chiar apartamentul, dar moștenirea trebuia să rămână intactă și în favoarea fiilor, scrie Il Messaggero.
Din cauza acestui pact, căsătoria a fost sărbătorită în mare secret când bătrânul fusese deja diagnosticat cu „cancer pulmonar cu metastaze osoase„, fiind în imposibilitatea de a „înțelege și a vrea”.

Lasă un răspuns