[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O româncă talentată din Spania are nevoie de votul vostru

Vocea Spaniei luată cu asalt de o romancă

Bistrițeanca Cristina Vlașin, fosta elevă a celebrei Anca Parghel, alături de care a și concertat, a decis să ia cu asalt Vocea Spaniei. La propriu cu asalt. Ea a reușit, de la numai câteva voturi, în numai câteva zile, bucurându-se de o campanie mediatică promovată de soțul său, poetul Gelu Vlașin, să ajungă în top 4 la preselecția on-line pe regiuni. Românii s-au mobilizat și au votat-o. Și are nevoie să fie votată în continuare pentru a ajunge în finala de pe 3 iunie.

Cum percepi faptul că eşti singura româncă din concurs?

„Întotdeauna m-am mândrit că sunt româncă şi o să continui să mă mândresc cu asta până la capătul vieţii mele, iar faptul că aş putea reprezenta România şi comunitatea românească din Spania la un concurs de o aşa mare anvergură mă onorează.”, a spus Cristina Vlașin.

În Spania, înainte de câștinguri, se face o preselecţie online pe zone, iar marea finală va fi pe 3 iunie. Mare parte din concurenţii de la concursul televizat vor fi aleşi dintre cei care participă la fazele locale. Câştigătorul galei finale va avea şansa de a înregistra un disc cu Tony Sanchez Ohlsson, unul dintre producătorii muzicali de mare succes.

Cum o puteți vota pe Cristina

Click pe linkul de mai jos, scrieţi CRISTINA VLASIN și apoi votaţi. Se poate vota până pe 21 mai 2017. http://www.ganacontuvoz.com/inicio/listado-canciones/c-12-alcorcon