[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

O tânără din Brăila s-a întors din Italia șă-și cumpere casă, dar și-a uitat geanta cu bani într-un restaurant

O tânără din Brăila s-a întors din Italia șă-și cumpere casă, dar și-a uitat geanta cu bani într-un restaurant.

Banii erau destinaţi achitării avansului pentru un apartament. Femeia şi-a dat seama că nu mai are geanta în care se aflau 16.600 de euro abia la câteva ore după ce a părăsit localul.
Fata de 23 de ani și iubitul ei s-au oprit pe drum, la un restaurant din Deduleşti, Argeș să mănânce. Tânăra a plecat şi şi-a uitat geanta în local. Angajaţii au găsit-o şi când au văzut că are o sumă mare de bani, au sunat imediat la Poliţie. Cuplul  se întorcea din Italia către Târgovişte.
Polițiștii au găsit, pe lângă suma de bani, şi un act de identitate cu domiciliu de Brăila. Au luat legătură cu Poliţia din Brăila. Colegii de acolo au mers la domiciliul din document, unde au găsit-o doar pe mama fetei, care i-a pus în legătură cu tânăra.

Tânăra ajunsese în Târgovişte, la iubitul ei, şi nu mai credea că va mai vedea vreun ban înapoi. „Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au returnat femeii din Brăila geanta, conţinând peste 16.000 euro. A venit înapoi, de la Târgovişte. Era în stare de şoc. A şi zis că nu credea că există aşa ceva în România. Acum şi-a recuperat banii”, a spus Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș.

  Adevărul

Lasă un răspuns