[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ochelarii „Spectacles” (filmează clipuri video) sosesc în Italia și în alte 13 tări europene

Snap Inc. a lansat acum șapte luni, ochelarii de soare „Spectacles” care pot înregistra clipuri video din perspectiva utilizatorului, de la 10 la 30 de secunde (durata maximă de înregistrare este de 30 de secunde). În America s-au vândut 60.000, iar acum sosesc în Italia și în alte 13 țări europene. Problema? Intimitatea!

„Spectacles” de la Snap Inc. este o pereche de ochelari inteligenţi, dedicat celor care doresc să împărtăşească cu prietenii de pe Snapchat (aplicație) clipuri video din viaţa de zi cu zi. Atunci când utilizatorul doreşte să înregistreze un clip video, nu trebuie decât să apese pe butonul fizic amplasat pe ramă. Vor putea fi folosiţi şi fără un smartphone, sincronizarea materialelor putând fi realizată atunci când ai telefonul la îndemână.

Snapchat se bucură de un succes enorm la nivel mondial. Ochelarii sunt echipaţi cu o cameră video, al cărei obiectiv beneficiază de o deschidere largă de 115 grade. Această caracteristică a fost aleasă pentru a simula cât mai mult perspectiva ochiului uman, spune Snap Inc.

„Spectacles” vor putea fi cumpărați la prețul de 149,99  de dolari.