[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Organizatia PNL Italia condamnă numirile noilor consuli generali făcute de prim-ministrul Dăncilă

Sâmbătă, 30 iunie 2018, organizația PNL Italia s-a întrunit la Valeggio sul Mincio, lângă Verona, într-o ședință convocată pe 22 iunie, potrivit Statutului partidului, de către secretarul general al organizațieiei, consilierul judetean Ovidiu Burdusa.


S-au pus in discutie urmatoarele subiecte:
– furnizarea de informații concrete colegilor nou intrați în partid;
– analizarea situației OSV-urilor din Italia;
– înființarea de noi organizatii PNL Italia. S-a făcut si câte o scurta analiză a activității fiecarui membru din birou  și au fost stabilite obiectivele organizatiei.

          Organizatia PNL Italia condamnă noile numiri de consuli generali făcute de prim-ministrul Dăncilă, care nu respectă principiul meritocrației.

          Monstruoasa coaliție PSD-ALDE își pregătește infrastructura de partid și de stat pentru viitoarea fraudare a alegerilor din Diaspora.

          La final, Silvia Dumitrache a prezentat programul „Limitarea si prevenirea impactului migrației muncii asupra copiilor si familiei transnaționale” în contextul desemnării senatorului Viorel Badea, președintele PNL Diaspora, raportor din partea Comisiei pentru Afaceri Sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a APCE pe tema impactului migrației muncii asupra copiilor rămași în țările lor de origine.

         Ședinta a fost condusă de președintele organizatiei, Valentin Fagarasian, secondat de coordonatorul PNL Italia, Malta si San Marino,  Radu Lupu.

Lasă un răspuns