[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Orte-Roma, zăpadă în vagoane!

L-au numit „bulgăre de zăpadă”, dar imaginea trenului cu gheață în vagoane ar putea să le amintească de scenariul unui film.

Ieri dimineață, 28 februarie, navetiștii s-au urcat în Regionale 2321 de la Orte pentru a ajunge la Roma, și nu le-a venit să creadă ochilor. Trenul era așteptat pentru ora 6.49 să vină de la Ancona, dar a sosit cu 75 de minute întârziere. Până aici, nimic nou, aproape toți se așteptau să existe întârzieri, având în vedere că luni, doar 70% din trenurile regionale Lazio au circulat. Astăzi situația este la fel.

 „Două vagoane erau înghețate complet și cu zăpadă în interior. Altele nu aveau zăpadă în interior, dar încălzirea nu făcea față, temperatura interioară nu reușea să ajungă la valori acceptabile. Am călătorit cu căciulă și glugă.”, a declarat într-o scrisoare reprezentatul comitetului de navetiști din Orte.

Navetiștii de pe ruta Civitavecchia-Roma (peste 20 de mii în fiecare zi) au raportat că au așteptat mult timp în frig pe peroanele stațiilor Ladispoli și Maccarese: «Pentru două ore de zăpadă, trei zile de probleme»., scrie Il Messaggero.

Trenul regional Napoli-Roma (care trece prin Formia și Pomezia) a avut întâziere de două ore.

Sursa: Il Messaggero

Lasă un răspuns