[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ovidiu Burdușa, – consilierul județean din diaspora – primul care și-a depus raportul de activitate pe 2018!

Acum câteva zile am depus la secretariatul consiliului județean Vrancea următorul raport de activitate pe anul 2018. O zi buna. 🇹🇩🍀

Așa își începe Ovidiu Burdușa, consilierul județean Vrancea pe contul său de Facebook prezentarea Raportului de activitate pe 2018.
O spune ziarul local ȘtirideVrancea al cărui articol îl vom prezenta aici pentru originalitatea sa.

Ovidiu Burdușa este primul consilier județean care și-a publicat raportul de activitate pe anul 2018. Ce-i drept, raportul a fost adus atenției publice pe pagina de Facebook, însă având în vedere că, de exemplu, pe aproape toți consilierii locali (cu patru excepții) i-a durut în cur de obligația lor de a-și face cunoscută activitatea opiniei publice, inițiativa lui Ovidiu Burdușa seamănă cu performanța lui Edmund Hillary, primul om care a ajuns pe Everst.
Continuare pe
știridevrancea.ro

Iată raportul de activitate prezentat de consilierul Ovidiu Burdușa:


Raport de activitate
Anul 2018

Subsemnatul Burdușa Ovidiu, consilier județean în cadrul Consiliul Județean Vrancea, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Județean Vrancea, precum și a prevederilor Legii administrației publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prezint următorul raport de activitate:

Activitatea pe care am desfășurat-o în cadrul Consiliului Județean Vrancea, a fost realizată în concordanță cu prevederile Legii administrației publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare și cu Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Județean Vrancea.

În calitate de consilier județean, ales pe listele PNL Vrancea, și de membru de bază în Comisia Prognoze, programe, buget-finanțe și patrimoniu, am urmărit în activitatea desfășurată, în conformitate cu prevederile legale, următoarele aspecte:
– Să îmi exprim liber punctul de vedere referitor la problemele care au fost dezbătute în comisiile de specialitate și în cadrul ședințelor de Consiliu Județean.
– Să promovez interesul comunităților locale pe care le reprezint, știut fiind că în CJ, PNL este în Opoziție.
– Să reprezint comunitatea mare a Diasporei vrâncene, prin transmiterea mesajelor vrâncenilor plecați în străinătate, dar și a vrâncenilor reveniți acasă după ani de zile petrecuți peste hotare, la muncă.
– Să votez de fiecare dată împotriva proiectelor propuse de actuala majoritate care, prin prevederile lor, duceau la risipirea banului public, solicitând o mai mare aplecare din partea decidenților CJ Vrancea asupra nevoii de dezvoltare socio-economică a județului Vrancea.

Am participat la majoritatea ședințelor ordinare convocate la Consiliul Județean Vrancea, chiar dacă locuiesc și muncesc la mii de kilometri de Focșani. Am acordat o preocupare majoră participării la ședințe și la votul în plen, conștient de rolul pe care vrâncenii mi l-au acordat.

În decursul anului 2018, am avut întâlniri cu cetățenii județului Vrancea dar și cu organele de conducere din diferite localități. Am acordat audiențe cetățenilor vrânceni din țară dar și din Diaspora și am preluat din partea acestora sugestii, printre care și cea de a ridica Monumentul Diasporei în județul Vrancea, idee care a fost preluată de Consiliul Județean Vrancea și pe care o aștept a fi pusă în practică cât mai curând!
Am participat în anul care s-a încheiat la diferite activități organizate de Consiliul Județean Vrancea cu impact pozitiv asupra dezvoltării culturale și sociale a județului Vrancea. Totodată, în calitate de vrâncean în Diaspora am urmărit promovarea intereselor culturale ale județului prin participarea în calitate de consilier județean la diferite manifestări din Diaspora românească organizate cu diferite evenimente precum Ziua Națională a României, Ziua Drapelului, etc.

Îmi voi îndeplini obligațiile care îmi revin până la finalul mandatului și voi continua să fiu o voce a Diasporei vrâncene în Consiliul Județean Vrancea. În același timp, voi fi un susținător al întoarcerii Diasporei acasă și al implicării acesteia în mediul de afaceri și chiar în viața politică.
Voi fi în spiritul obligațiilor ce îmi revin conform legii, pentru rezolvarea problemelor județului și ale vrâncenilor de acasă și din Diaspora.


10 februarie 2019 Consilier Județean,

Lasă un răspuns