[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Palermo. Furturi ingenioase de 10.000 de euro pe zi!

O bandă de 4 români reușea să scoată și 10.000 € pe zi din aparatele de schimbat

Pe autostrada Palermo-Catania și zona Palermo-Agrigento o bandă de patru români a reușit să pună pe jar administratorii benzinăriilor. Cu ajutorul unui dispozitiv electronic de fabricație chinezească, de dimensiunile unui chibrit, aceștia reușeau să deschidă aparatele de schimbat bancnote la un simplu impuls fără să introducă în prealabil ceva. Aparatele, așezate lângă mașinile de videopoker erau alimentate în fiecare zi cu câte 1.000 de euro pe care românii reușeau în mod simplu să le golească.

Modul de operare era ingenios: doi dintre ei intrau și distrăgeau atenția barmanului sau celor aflați înăuntru în timp ce ceilalți doi acționau telecomanda erogând monedele din aparat. Camerele de supraveghere au filmat totul și au permis polițiștilor din Lercara Friddi prinderea autorilor și probarea faptelorlor.

Este pentru prima dată,spun polițiștii, când în provinciapalermo au loc asemea furturi cu acest tipde tehnologie, în restul Italiei verificându-se deja de ceva timp. Din datele culese cei patru reușeau să scoată într-o zi și 10.000 de euro.

Lasă un răspuns