[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Palermo – „Nu te vrem pe autobuzele noastre”

Palermo – Itaia

Un tânăr de 23 de ani, hoț de buzunare din metropola siciliană, are parte, începând de sâmbătă, 2 septembrie, de o promovare inedită: proprietarii companiei de transport local AMAT au decis ca pe 30 de autobuze ale liniei 101 si 102 din Palermo să afișeze panouri cu imaginea hoțului de buzunare care „opera” în acestea fără să fie deranjat. De ce?
Pentru simplul motiv că autoritățile l-au reținut dar eliberat imediat iar el s-a lăudat cu aceasta pe pagina sa Facebook. 

 

 

 

„Îmi pare rău pentru voi dar în barba voastră și spre invidia voastră nu mă arestează niciodată sunt afară așa cum vedeți și dacă aveți ceva să-mi spuneți știți unde să mă găsiți veniți în persoană nu vorbiți din spatele ecranului sau pe Face veniți să mă înfruntați că-i mai bine dacă veniți în persoană oricum pentru cine nu știe unde să mă găsească eu sunt mereu la gară unde-i vechiul chioșc de ziare… seară bună”

Reținut de poliție pentru „furt cu dexteritate agravată” – după ce, cu falsă galanterie ajute o turistă cu multe bagaje să urce în autobuz, ba și să composteze biletul-  alături de un complice, Salvatore Romeo a fost eliberat a doua zi.

Astfel, compania a decis să-i publice fața însoțită de un mesaj în italiană și engleză: „Nu te vrem în autobuzele noastre!

Președintele compaiei a declarat că era necesar un răspuns pe măsură acestui tip de comportament, potrivit repubblica.it

redacția