[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Paula Niculiță, singura make up româncă de la „Sposami” 2018 Catania

„De câte ori combini roșu cu fucsia moare un make up artist”. Așa se glumește în rândul celor care se ocupă de imaginea ta. Însă, analizand textul îți dai seama că nu e chiar o glumă… e sarcasm. Fiecare dintre noi, doamnele și domnisoarele, ar trebui să facă un curs basic de make up. Însă, când vine vorba de nunți, e necesar să apelezi la makeup artist. Dacă înainte de nuntă ai noroc și poți participa la un târg de nunți, deja evenimentul are șanse de 80% să fie un succes.

2018 a debutat în Sicilia cu Târgul de nunți, Sposami Catania (13-21 ianuarie) care s-a desfășurat la Ciminiere, locație special amenajată pentru târguri și prezentări.

Cea de-a 14-a ediție a Salone del Matrimonio și Casa Sposami este singurul eveniment sicilian din sectorul nunții recunoscut ca Expoziție Națională, fiind cel mai mare și mai important târg de profil din sudul Italiei.

Evenimentul a debutat cu o fastuoasă conferință de presă susținută la prestigioasa Sală Giunta a Primăriei Catania, în prezența autorităților orașului și antreprenorilor sectorului.

Sposami este, fără îndoială, de aproape 15 ani, punctul de referință pentru viitorii miri, ca un „planificator de nunți”, un instrument indispensabil pentru pregătirea evenimentului, care însoțește cuplurile de a lungul acestei importante experiențe.

Show-ul a fost comparabil cu o scenă sofisticată, dedicată tendințelor, modei, cateringului, fără a uita nici un aspect legat de „ziua cea mare”.

În cadrul acestui eveniment și o prezență de excepție: un make up-artist româncă: Paula Niculiță. În afara faptului că e o tânără din România, stabilită în Catania, Paula era practic singurul make up artist de la Sposami, cel mai important târg de nunți din Sicilia. La categoria „estetica e benessere”, s-au remarcat patru nume: trei hair styli-ști și un makeup artist.

Paula Niculiță locuiește în Catania de peste 13 ani și este cunoscută pentru numeroasele colaborări cu artiști și persoane publice din Italia precum ANNA FALCHI, ANNA FARZETTI, BIANCA VITALI, STEFANO ACCORSI. A fost prezentă asigurând make up-ul la premierea festivalului de film NASTRI DI ARGENTO 2015. De asemenea, a colaborat cu actrița ANNA VALLE la TAORMINA FILM FEST 2016.

Paula Niculiță și-a început cursurile de make up în 2010 după ce a obținut specializarea în estetică.

A studiat la Milano cu LETIZIA MAESTRI obținând specializarea în machiaj de nunți, machiaj fotografic, machiaj de modă și frumusețe.

Revenind în Catania și-a perfecționat stilul la Academy di ORAZIO TOMARCHIO cu sediul în Catania. În ultimii ani a colaborat cu fotografi profesioniști specializați în spoturi publicitare și publicații naționale și internaționale.

Anul trecut a bifat în portofoliu premierea Cinematografic 2017, unde a făcut parte din stuff-ul de make up TAOBUK.

Și pentru că talentul și experiența o recomandă, în cadrul Sposami, sute de persoane au vizitat standul Paulei Niculiță, iar cele mai multe dintre doamne au beneficiat de un make up profesionist.

Sposami Catania a întrunit cu succes toate ramurile industriei nunților: wedding planneri, fotografi, cameramani, catering și restaurante de prestigiu din Catania și nu numai, sejururi sofisticate pentru luna de miere, costume de miri până la fabuloase rochii de mireasă.

Ultima zi a târgului s-a finalizat cu o fastuoasă paradă unde participanții și-au prezentat modelele, oferta și talentul în cazul celor care activează în domeniul beauty!

În cadrul Sposami 2018, expozanții au prezentat publicului noile tendințe privind 2018/2019 pentru rochii, costume, fotografii, restaurante, catering și banchet, vile vintage, castele și locații pentru recepții, luna de miere, organizare ceremonii, închirieri auto, muzică și divertisment, decorațiuni florale, coafură și machiaj de nuntă, inele de nuntă, bijuterii. Sposami a venit cu o ofertă completă care asigură cea mai mare varietate de soluții în fiecare sector de bunuri și fiecare tip de clientelă, prezentată cu eleganță și rafinament într-o locație selectă.

Loredana Țifachi Niculiță

(Catania)

Lasă un răspuns