[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PDL Lazio s-a desființat și a trecut la PMP

       ,,O NOUA ORIENTARE DETERMINATA DE LIPSA COMUNICARII SI  TRANSPARENTEI”

După ce PDL România  a fost absorbit cu tot cu bagaje și oameni, fără a comunica și celor din Italia, care crezuseră că sunt filiale, aceștia din urmă au decis să se autodesființeze și să treacă la PMP

 

Majoritatea membrilor PDL Lazio au decis să aleagă o altă cale. A rămâne alături de un partid care pare ca nu înțelege scopul și rolul unei filiale în diaspora, înseamnă a ne condamna singuri la neputință și a trăda interesele celor pe care ar trebui să-i ajutăm, și anume românii din Italia. Nu poate exista o punte de legătură între diasporă și politicienii din România, atâta timp cât aceștia din urmă sunt interesați doar de  jocuri și calcule politice.

Reprezentanții noștri (PDL) din Parlament au încercat doar să ne folosească în atingerea propriilor obiective, fără a ne lăsa libertatea de a decide. Este dezgustător să asistăm la modul în care trocurile politice de la București, care nu au nicio legătură cu doleanțele românilor de aici, ne sunt impuse cu forța. Această atitudine a fost evidentă și zilele trecute când așa-zișii noștri reprezentanți din Parlamentul României au respins, cot la cot cu PSD, proiectul privind votul prin corespondență, un proiect pe care noi îl consideram benefic și necesar.

Cum nimeni din conducerea PDL nu a comunicat cu noi, știind că această formatiune politică practic s-a topit în PNL, am ales noi această cale de a comunica, astăzi : 20-12-2014, trecerea  la Partidul Mișcarea Populară. Alături de noi vor veni și militanții și simpatizanții din localitațile regiunii Lazio ( Roma, Latina,  Frosinone, Rieti, Sezze, Ostia, Ladispoli, Braciano,  Guidonia-Montecellio, Monterotondo etc.) Ne alăturăm PMP, partidul care, prin inițiativele sale, a dovedit considerație față de românii din diaspora. Totodată, suntem încrezători că, odată cu venirea Președintelui Traian Băsescu, Partidul Mișcarea Populară va căpăta forța necesară de a schimba România în bine.

Semnatari: 

Gheorghe Stoleriu vicepreședinte PDL-Lazio,

Laura Diaconu vicepreședinte PDL Italia, vicepreședinte PDL-Lazio,

Benzar Florin Cristian secretar executiv PDL-Italia, vicepreședinte PDL-Lazio,  impreuna cu ceilalti colegi ai noștri ( 70% din biroul permanent).