[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Pe 23 septembrie Asociația Vocea Românilor Vastesi vă invită la inaugurarea cursului de limbă și cultură română

În cursul anului 2017, Asociația Vocea Românilor Vastesi, a prezentat proiectul Școala românească la Vasto și a fost aprobat de Ministerul Românilor de Pretutindeni, proiect pentru înființarea cursului de limbă și cultură română la Vasto.

Proiectul Școala Românească la Vasto a fost desemnat câștigător; Cursurile vor începe pe 23 septembrie, se vor ține în fiecare miercuri (după amiaza), sâmbăta și duminica dimineața în sala parohială de la Catedrala San Giuseppe; se vor încheia la data de 03/12/2017. Manualele, rechizitele și tot necesarul pentru participare va fi oferit în mod gratuit de către asociație.

Pe data de 23 septembrie, vă așteptam la inaugurarea cursurilor, unde vor fi prezenti profesorii, autoritățile locale – Primarul Orasului Vasto, (dott. Francesco Menna) și l’ Assessore all’ Istruzione e Politiche Comunitarie (Anna Bosco), membri ai Consiliului Local, reprezentanți ai Statului Român (Ambasada, Ministerul românilor de pretutindeni, Accademia di România la Roma), ziariști, reprezentanți ale altor asociații românești din Lazio și Abruzzo, familiile și copiii implicați în proiect.

Preşedintele Asociaţiei Vocea Românilor Vastesi
 Dott.ssa  Irina Ilona Lazar