[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PMP și-a desemnat candidații merituoși la Senat și Camera Deputaților. 7 din diaspora și Moldova

       Deputatul PMP Constantin Codreanu a  anunțat, printr-un comunicat pe Facebook, lista candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 
      „Este o imensă bucurie să am alături de mine candidați merituoși cu care intrăm în bătălia electorală. Avem de departe cea mai bună ofertă de candidați pentru #Diaspora, comunitățile istorice și Republica #Moldova, adică Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara țării.
 
      Îi mulțumesc președintelui Partidului Mișcarea Populară, domnul

Eugen Tomac, pentru încredere și sprijin constant! Le mulțumesc tuturor colegilor din PMP Diaspora pentru eforturile întreprinse acum și, anticipat, pentru cele care urmează.
 
       Lista la #Senat este deschisă de domnul Catalin Avramescu, fost ambasador al României în #Finlanda şi #Estonia, fost consilier prezidențial în mandatul președintelui Traian Băsescu, doctor în filosofie, profesor la Facultatea de Științe Politice a Universității din #București.
       Pe locul 2, este doamna Loretta Handrabura, doctor în filologie, conferințiară universitară, fost ministru al Tineretului și Sportului, fost viceministru al Educației, negociatoare a Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.
 
*****
 
       La Camera Deputaților, lista este deschisă de subsemnatul.
       Pe locul 2, este un erou al vremurilor noastre, Alexandru Lesco, fost deținut politic, încarcerat de regimul criminal de la #Tiraspol.
       Pe locul 3, este colegul, colaboratorul și prietenul meu Dorin Coman, consilier parlamentar, inginer, secretar general al Organizației #PMP Diaspora.
       Pe 4, este doamna Cecilia Jora, antreprenor, președintele Organizației de Femei a PMP Diaspora.
       Supleanți: Oleg Chicu (#Italia), Nicoleta Panaite (#Belgia), Adrian Bengean (#Spania) și Ciprian Jitaru (#Austria).
 
*****
       Dumnezeu să ne ajute să înregistrăm un rezultat cât mai bun! Refacem #România Mare! 🇷🇴

Constantin Codreanu

Lasă un răspuns