[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PNL, în frunte cu Orban, va vizita diaspora din septembrie

Camelia Maria Bichiș,  președintele OFL Italia,  a avut astăzi, 4 august, la primăria din Alba-Iulia,  o  întâlnire cu președintele PNL Alba, Mircea Hava. Au fost abordate mai multe teme, cele mai importante fiind colaborarea cu diaspora din Italia precum și parteneriatele în diferite domenii: politic, social și economic .

Totodată, Mircea Hava a anunțat că, în septembrie, o delegație PNL România, condusă de președintele Victor Orban, va efectua un tur în țările cu prezență românească din Europa pentru a informa și îndemna românii să participe la alegerile locale pentru funcțiile de consilieri și primari dar și pentru a stabili parteneriate politice cu partidele de dreapta. Prima din țările vizate este Italia, țara cu cea mai numeroasă comunitate românească.

Cu această ocazie s-a pus problema participării orașului Alba Iulia la Fiera din Verona (Târgul din Vrona), una din cele mai importante evenimente de acest gen din Italia, prezență care ar putea facilita ieșirea și promovarea companiilor din Alba în Peninsulă.