[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PNL Grecia – dreptul la replică în cazul senatorului Viorel Badea

stela-mara

Publicația românească din Italia „Gazeta românească” a publicat luni, 9 noiembrie, o scrisoare a unei românce, fără să verifice și alte surse. Pe răspunderea experditorului. Vă prezentăm mai jos dreptul la replică al filialei PNL Grecia

Referitor la articolul aparut in Gazeta romaneasca din data de 09 noiembrie 2015, cu titlul “ Unii mureau, altii benchetuiau in tavernele Atenei, in prima zi de doliu national”, in virtutea dreptului la replica, va rugam sa publicati urmatorul text: Scrisoarea deschisa publicata de o doamna pe nume Bulgaru Valeria este profund tendentioasa si nu contine nici un sambure de adevar. Astfel, in cadrul programului organizat de Filiala PNL Grecia la Atena, in data de 30 octombrie 2015, am participat la un concert de muzica traditionala greceasca, in sala de concerte Posidonio, in seara zilei de 30 octombrie, seara in care s-a intamplat si tragicul accident din Clubul Colectiv din Bucuresti.

Prin urmare, afirmatia facuta in titlul articolului, precum si anunturile rauvoitoare si josnice relevate in scrisoarea publicata in ziarul dumneavoastra sunt total false si calomnioase. Mai mult decat atat, fotografia colportata de pe internet si publicata in partea introductiva a articolului nu reprezinta pe niciunul dintre colegii nostri si nu este facuta la concertul despre care am vorbit mai sus, fiind si aceasta un fals grosolan. In alta ordine de idei, in data de 31 octombrie 2015, atunci cand a fost declarata prima zi de doliu national, inainte de inceperea reuniunii organizatiei PNL Grecia, participantii, in prezenta presei romanesti din Grecia, au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor tragicului accident de la Bucuresti.

Lasand la o parte, insa, toate aceste mizerii meschine, ne exprimam dezamagirea si dezgustul fata de incercarile jalnice ale unor persoane rauvoitoare in cautare de notorietate cu orice pret care, pentru a-si regla conturile personale, se folosesc de unul dintre cele mai dramatice episoade care au cutremurat Romania si pe noi toti.
Copresedinte PNL Grecia, Mara Buzila
Copresedinte PNL Grecia, Stella KondyliAtena 9.11.2015