[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PNL Italia a flat de demisia președintelui Adrian Chifu din ziarul Emigrantul

Ovidiu Burdușa, secretar general al organizației PNL Italia

Drept la replică

În urma materialului din 21.01.2017, Presedintele PNL Italia Adrian Chifu demisionat , conducerea PNL Italia a transmis un drept la replică, nemulțumită de modul în care demisonarul a acționat.

„Pe 21 Ianuarie a avut loc la sediul PNL din Modrogan prima ședință a organizației PNL Diaspora. La ședință au participat peste 50 de colegi, reprezentând organizațiile noastre din Europa. Regretăm gestul domnului Chifu de a părăsi echipa într-o manieră discutabilă, neavând curajul să își asume demisia în fata Biroului Permanent. Dar apreciem faptul că și-a asumat criticile colegilor cu privire la neimplicarea în campanie precum și declarația sa că toți cei care nu s-au implicat ar trebui să facă, de asemenea, un gest de onoare. În curând, vom face alegeri în toate organizațiile regionale existente pe teritoriul Italiei, apoi vom face alegeri pentru președinția organizației PNL Italia, unde favorit este omul de afaceri Valentin Făgărășian, care și-a exprimat dorința de a prelua conducerea organizației”, ne-a declarat consilierul județean PNL Vrancea, Ovidiu Burdușa, care deține funcția de secretar general al organizației PNL Italia.

Dl. Chifu si-a dat demisia DUPA sedinta BPJ PNL Diaspora, nici macar în timpul ei, cand a avut o interventie de cateva minute, la analiza rezultatelor si a implicarii personale in campania electorala (care a fost ZERO, din motive de sanatate, afirma dansul), a demonstrat doar lipsa de bărbăție. Nicidecum organizatia nu înseamnă un singur om, chiar daca este presedintele unei filiale regionale, activitatea organizatiei continua, inclusiv cu plecarea distinsului domn.”

Comunicat de presă PNL Italia 

P.S.

Precizăm că Adrian Chifu și-a anunțat demisia prin publicația „Emigrantul”, conducerea partidului aflând-o ulterior din paginile ziarului.