[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PNL se preocupă de soarta românilor din Italia

Pe data de 13 octombrie la Vellegio (Verona) am convocat o nouă ședință a organizației PNL Italia. În premieră, gazda noastră a fost organizația PNL Veneto, condusă de Camelia Bichis, care este și președintele OFL Italia. La această ședința a participat președintele organizației PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, care se află în aceste zile în Italia, fiind însoțit de noul secretar general al organizației, Mihai Barbu și de Radu Lupu.

Temele dezbătute au fost multiple. S-a discutat despre situația politică din țară dar și din Diaspora. S-a făcut o analiză și un scurt raport de activitate pentru fiecare organizație regională. Trebuie amintit faptul că în acest moment PNL Italia are 7 organizații regionale: Pnl Piemonte, Pnl Lombardia, Pnl Veneto, Pnl Emilia Romagna, Pnl Toscana, Pnl Lazio și Pnl Calabria.

S-au trasat următoarele obictieve: ajutorarea comunității românești din peninsulă, aducerea de noi membri în organizația noastră, promovarea interesului cetățeanului și nu a instituției.

Aceste mesaje nu sunt transmise în timpul campaniei electorale, ci cu mult timp înainte, asta dovedește faptul că Pnl Diaspora este aproape de românii plecați în străinătate.

Ovidiu Burdusa, secretar PNL Italia, consilier județean PNL Vrancea

Lasă un răspuns