[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Primăvara a venit la Stela cu două tumori și singurătate. O ajutăm? (video)

         Astăzi, de 1 martie, cu toții am întâmpinat primăvara zâmbindu-i. Ghioceii, mărțișoarele, razele timide ale soarelui, căldura din sufletele noastre, toate la un loc ne dau o stare de bine. Când suntem sănătoși viața ne face să privim cu ochi senini primăvara.

      Pe Stela Adriana, o româncă stabilită la Roma de 16 ani, primăvara a întâmpinat-o într-unul din saloanele spitalului Policlinico. Și-ar fi dorit să fie între pereții casei ei, iar de acolo, de la fereastră, să zâmbească primăverii. Zilele trecute s-a simțit rău și a leșinat pe stradă. S-a trezit la spital. Ingrozită a aflat că tumoarea din abdomen operată anul trecut a recidivat brusc și într-un ritm galopant. Și-a făcut cuib pe creier.

         Urmările bolii, durerea i se văd pe chip Stelei. Este speriată și singură. Nu mai are rude în Italia iar în România are părinții și un frate însa nu pot veni aici să o ajute. Copii nu are, nu i-a putut face. În situația ei nu se poate întoarce-n țară, mai ales că România nu mai știe cum să își salveze bolnavii oncologic. Șansa la viață i-o pot da medicii de la Policlinico.      

         Cu toate astea are nevoie de suport moral și financiar. Comunitatea românească din Italia este rugată să se alăture Stelei. După prima operație a muncit foarte puțin, atât cât să își acopere strictul necesar iar acum nu face față cheltuililor. Singură, nu are cum.

         Cei care vor să o contacteze o pot suna la numărul de telefon: 3208772573.

         Cei care vor să o ajute financiar o pot face depunând si ceamai mica sumă pe poste pay: 4023600948746245/codice fiscal HMPCST82D46Z129E.

         În numele Stelei Adriana Moldovan, vă mulțumim!

Doina Mustățea

Lasă un răspuns