[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Prins românul care, abia ieșit din pușcărie din România, a violat o bătrână la Milano

Milano, 13 noiembre  2018

Va fi judecat în procedură de urgență Sergiu Valerian Iepure, românul de 42 de ani care pe 21 septembrie a.c. a tâlhărit și violat o bătrână de 70 de ani în apartamentul acesteia din zona Bovisasca, Milano.

Termen fixat: 24 ianuarie, cerut de procuratura din Milano.

Ce s-a întâmplat?

Pentru o faptă similară comisă în 2009, Sergiu Valerian Iepure a fost condamnat la 10 ani de închisoare. O partye din pedeapsă o va ispăși în Italia, cealaltă în România. Numai că, abia eliberat în vara lui 2018, se întoarce în Italia și comite din nou aceeași faptă și fuge. Fuge și cu telefonul victimei cu care cheamă o agenție de forță de muncă, dar se ascunde de forțele de ordine italiene. Cu 4-5 zile înainte de captură, poliția îl individuează într-un apartament din satul Quistello (Mantova) , la o familie de români,  unde este și arestat. 

 

 

În 2009 precedentul lui Iepure este cam de aceeași factură violentă: într-un hotel din Genova, cu scuza unei defecțiuni la dușul din cameră, cheamă recepționista care, odată ajunsă în cameră, este lovită cu capul de colțul unei mobile, trântită, violată și tâlhărită de bani și celular. 

Vice prim-ministrul italian Matteo Salvini l-a definit pe român „scârbos”. „Ieșit din pușcărie, s-a gândit bine să se întoarcă în Italia – a adăugat ministrul de interne. Confirmat că acest tip ar trebui să fie restituit imediat pușcăriilor patriei sale (și de data asta sugerez să se arunce cheia), confirm oportunitatea castrării chimice farmacologice pentru a trata acești nemernici: alte țări o experimentează de ani de zile, de ce în Italia nu?”

 

 

Lasă un răspuns