[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Proiect pentru românii emigraţi

„RoE-migrant Open Network” este un proiect pilot pentru românii din străinătate prin care se vor oferi informații și servicii adaptate nevoilor celor ce lucrează și celor care s-au stabilit peste hotare, printr-o platformă online interactivă, construită și dezvoltată treptat prin intermediul și în beneficiul membrilor săi, atât prin interconectarea unor rețele online/platforme deja existente și funcționale, cât și prin valorificarea unor rețele informale în stadiu incipient.

Pentru a înțelege mai bine nevoile celor care au ales sa plece in alta tara și pentru a culege sugestii pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului, vă rugăm să completați chestionarul următor, pentru o cercetare care va pune bazele viitoare ale proiectului. De asemenea, vă rugăm să distribuiți chestionarul în cercul de cunoștinte, migranți de origine română, oriunde s-ar afla aceștia, pentru a ajunge astfel la un număr cât mai mare de persoane.

Chestionarul are 40 de întrebări și este structurat în două secțiuni iar durata medie de completare este de 15-25 de minute.

Dacă doriți să participați activ și în continuare la dezvoltarea proiectului, vă rugăm să selectați această opțiune la finalul chestionarului și veți primi periodic informări asupra stadiului proiectului și a modului cum puteți să va implicați și cum puteți beneficia personal din dezvoltarea acestuia. Dacă nu, vă mulțumim că ați participat în mod constructiv la cercetarea noastră și la răspândirea chestionarului către alți români care au decis să-și construiască viitorul departe de locurile natale.

În cadrul chestionarului sunt câmpuri în care puteți scrie orice altă idee sau sugestie, referitoare la o anumită întrebare, care nu se regăsește în lista de opțiuni. Ne așteptăm ca acolo să primim multe sugestii.

Iata si link-ul chestionarului: www.son.ro/migrant-net

Vă dorim mult succes în tot ceea ce întreprindeți.

Echipa proiectului „RoE-migrant Open Network”