[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PROTESTE de strada in Bucuresti si Cluj dupa votul în cazul Șova. „Continua să își BATA JOC de noi”

protestele_din_piata_universitatii11Votul senatorilor în cazul Dan Șova a iscat revolta pe retelele sociale. Tinerii se organizează și anunță că vor ieși astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, iar vineri in centrul Clujului.

„Milităm pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!  Ne vedem astazi la ora 18 in Piata Universitatii din Bucuresti!

Dan Sova a ramas cu imunitate! Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie! Timpul este scurt, Invitati prieteni la eveniment!”, afirma organizatorii mitingului din Bucuresti pe Facebook.

Pana acum si-au anuntat prezenta cateva sute de oameni.

Nici clujenii nu stau degeaba. Ei au programat ca protestul fata de „imunitatea parlamentara” sa aiba loc vineri, ora 18.00, in Piata Unirii.

Senatorii au respins, miercuri, solicitarea DNA privind retinerea lui Dan Sova. Acesta este acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu si complicitate.

sursa: www.aktual24.ro