[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

PSD Panciu s-a lepădat de Satana dar împinge alt „sfânt” in paradisul primăriei

Zilele acestea a inceput la Panciu concursul de vomitat: mai precis cei din actuala și vechea conducere a orașului se toarnă între ei pentru a arata cât de nevinovați au fost ei și cât de hoți au fost alții. Cu fostul primar Iulian Nica în frunte care, aflat în cercetari si proces, nu mai e agreat de PSD. Candidează „independent” și liber de cătușe. Gata, a furat destul, a fost si prins, sa vina altul. Numai ca PSD nu se dezminte și vine cu alt candidat, promițător, tot după chipul și asemănarea celui „lovit” de justiție.

      

      Tânărul Goidea Lucian, cu ,, afaceri în domeniul alcoolului” este beizadeaua lui Goidea Viorel, unul dintre cei mai cunoscuti falsificatori de vin din orașul Panciu, fapt dovedit de către autorități! (pentru a vă convinge  verificati site-ul Ministerul Justiției: http://portal.just.ro/275/SitePages/dosar.aspx?id_inst=275&id_dosar=27500000000037209, – dosarul 1931/275/2018, acesta nefiind singurul, ci cel mai recent).

      În decursul timpului familia Goidea și-a ,,agonisit averea” și achiziționând struguri de la persoane din localitate, dar ,,uitând” să le mai plătească contravaloarea. Pentru a vă convinge este suficient să întrebați oamenii de rând din cartierele Neicu și Crucea de Sus.

      Sursele noastre ne informează că la momentul actual Goidea Lucian are o datorie față de altă persoană care desfășoară același obiect de activitate, mai exact îi datorează lui Macovei Dan nu mai puțin de 100.000 lei, bani pe care refuză să îi restituie.

     Iar pentru a vă arăta gradul de moralitate al acestei persoane vă supunem atentiei că are calitatea de inculpat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere. Adica refuză să restituie unei persoane bunuri pe care le deține și nu îi aparțin. Și nu, nu este un dosar electoral, plângerea este din anul 2019 iar calitatea aceasta o are dinainte de a-și anunța candidatura, dar bănuim că nu și-a anunțat sefii din P.S.D. că este ,, certat cu legea”.

     Despre celelalte dosare penale care au existat pe numele lui Goidea Lucian au scris alte publicații locale.

     Vom reveni cu alte detalii  privind modul în care a ajuns Goidea Lucian, o persoană cu experiență zero în administrație, să fie nominalizat candidat din partea P.S.D. la funcția de primar al orașului Panciu.

     Bănuim că este susținut de cineva care acținează din umbră, dar care nu cunoaște exact cu cine pornește la drum.

      In ceea ce privește competența și moralitatea acestuia, vă lăsăm pe dumneavostră să decideți, dar concluzia poate fi numai una. 

      P.S. Daca acest Goidea Lucian a refuzat să restituie sume de bani sau bunuri, atunci când a fost un simplu antreprenor, oare cum va gestiona banul public?!?

Bonus : https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/stiri-locale/7799-transport-de-vin-masluit-interceptat-la-tisita.html

Lasă un răspuns