[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Puterea VOTULUI

Diaspora ainteles puterea votului și s-a batut pentru el până în ultimul minut.

tomy tomescuLa al doilea tur al alegerilor prezidentiale am avut de ales intre un candidat care ne-a calcat in picioare dreptul de a vota si un candidat caruia nu îi pasa în mod real de Diaspora.

Marea majoritate a ales raul ce lmai mic si o parte si mai mare a fost dezamagitapentru ca a trebui tsa aleaga dintre douarele si nu neaparat pentru calitatile pozitive ale candidatului.

La fel am fost pusi saalegem intre doua rele si la alegerile prezidentiale anterioare .

Parteapozitivaeste ca acum nu a mai trebui tsaalegem doar intre doi activisti marcanti ai partidului comunist. Este un mic castig, dar un semm ca societatea romanesca se dezvoltape un trend pozitiv, chiar daca o face cu pasi mici.

Regret ca nu am putut vota in mod corect, ci doar i-am ajutat pe altii sa poata vota sau rezista la cozile rusinii.

Raman cu un sentiment de bucurie si speranta, dupa dovada de spirit civic, data de românii din diaspora si România.

Trebuie sa continuam sa ne implicam la fel de intens in viata politica din România daca dorim ca viitorul președinte Klaus Iohanni ssa ne dovedeasca ca a meritat votul majoritatii romanilor.

 

Ii cerem demisia imediat lui Victor Ponta, pentru ca poarta raspunderea obstructionarii votului diasporei si ar fi unsemn de normalitate in societatearomaneasca, dar nu ma pot minti singur. Basescu a avut tupeul sa nu isi dea demisia dupa ce 85% au votat ca sa plece din functie si la fel o sa faca si Ponta daca nu il demite nimeni.

 

Diferenta dintre o parte a românilor din tara si a unei parti a romanilor din UK, este ca cei din UK au platit cateva ‘’milioane de lei’’ ca sa mearga in alteora se din UK pentru a vota, iar unii din România au primit bani sau produse pentru a vota.

Diaspora ainteles puterea votului si s-a batut pentru el pana in ultimul minut.

 

Dr Tommy Tomescu