[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Puțini dar buni donatorii de sânge români care au răspuns inițiativei Ambasadei României la Roma

      Vineri, 19 aprilie 2019, Asociația de Donatori Voluntari de Sânge „La Rete di Tutti”, cu sprijinul Ambasadei României în Italia, a organizat, în apropierea Secției Consulare a Ambasadei României în Italia, o campanie de donare de sânge.
     

       Dorim să mulțumim pe această cale donatorilor care au provenit din rândul comunității românești din Italia, studenților Colegiului Pontifical Pio Romeno și angajaților Ambasadei României în Italia.
De asemenea, dorim să mulțumim echipei specializate care a asigurat desfășurarea în bune condiții a donării, din care au făcut parte și patru cetățeni români (o infirmieră și trei voluntari). 

      Participarea cetățenilor români la astfel de acțiuni, ca donatori și specialiști, reprezintă un exemplu de implicare și o contribuție pozitivă la viața societății gazdă. În apropierea Sărbătorilor Pascale, acest gest transmite un mesaj de sensibilitate și dăruire. Multe lucruri pun în mișcare omenirea, printre care și omenia față de semeni. În această inițiativă ne mișcă dorința de a oferi celor suferinzi speranță.   

       Ambasada României în Italia se va implica în continuare în astfel de activități, prin susținerea organizării periodice a unor campanii de donare de sânge.

Comunicat al Ambasadei României la Roma

Lasă un răspuns