[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Puya-poet într-un club din Roma

Mai toată vara artiştii români s-au produs pe scenele discotecilor româneşti din Roma. Puya a venit de câteva ori, de data aceasta fiind prezent la clubul „Faraon” din Fiumicino (Roma)

Petrecere în stil românesc, de asta au avut parte cei prezenţi sâmbătă-seara în clubul Faraon de la Fiumicino-Roma. Invitatul special a fost cântăreţul de muzică hip-hop, Puya. Acesta a întreţinut atmosfera timp de o oră şi şi-a delectat fanii cu celebrele piese cântate împreună cu”La Familia” dar şi noile piese Bagă bani sau Maidanez, care au avut un real succes la public.

Pe lângă programul muzical, vedeta a vrut să-şi surprindă fani dedicându-le o poezie. ”Probabil va fi pentru prima dată când se întâmplă asta aici dar  vreau să vă recit o poezie”. Aşa cum era de aşteptat,  acest moment a fost îndelung aplaudat de fani.

  ”Haideţi să ne mândrim cu ţara noastră!”

puya 2Artistul şi-a arătat indignarea faţă de politicieni, pe care îi consideră răspunzători de situaţia grea pe care trebuie s-o suporte românii care muncesc în străinătate departe de cei dragi. ”Haideţi să ne mândrim cu ţara noastră”, a fost îndemnul lui către fani iar ca momentul să fie şi mai special, Puya a purtat drapelul României şi şi-a îndemnat fanii să-şi iubească ţara.

Întâlnirea cu publicul de la Roma s-a terminat cu o serie de fotografii  şi un scurt interviu.

”M-am simţit minunat aici cu voi, fără public nu aş fi existat şi le mulţumesc din suflet. În curând vor apărea piese noi. Nu pot dezvalui încă despre ce este vorba, este o surpriză pentru fani.Vă aştept acasă!”

 

Foto şi text: Andreea Janina Lupu