[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Recenzii Dulce și Amar: „Cei ce au luat calea străinătății au făcut bine! Cea mai înțeleaptă decizie.”

„M-a emoționat profund, de vreo două ori am plâns. Cu toate că și eu am trăit această realitate unsprezece ani, nu a trebuit să renunț la multe și, cel mai important, am avut tot timpul copilul cu mine. E o carte foarte bine realizată, e un martor al suferinței… Felicitări din suflet tuturor celor care au lucrat la ea!”

Dana Borcea

„Am să fiu foarte sinceră. Da, am citit cartea! Ați reușit să arătați destul de bine cu ce se confruntă cei siliți de probleme finaciare care trebuie să aleagă drumul străinătății. Unii reușesc datorită educației și norocului.”

Lili Ciocoi

„Cartea Dulce și Amar e o reflexie pură a vieții din străinătate. Ceea ce o face cu adevărat deosebită, constă în faptul că e o reflexie reală. Nu cred că există emigrant care să nu se regăsească  în ea. Îi încurajez pe toți să citească această carte ca să aibă o percepție corectă despre diaspora.”

  Mădălina Alexandru, 21 de ani

„Dulce și Amar este o carte cutremurătoare, sensibilă.  E cartea generației actuale, cartea cu două „gusturi” în antiteză: dulce și amar. Mi-e greu să mă pronunț asupra ei fără să folosesc cuvinte precum cutremurătoare, sensibilă, pe alocuri enervant de adevărată,  însă, eu, una, înțeleg ceva de genul:  Cei ce au luat calea străinătății au făcut bine! Cea mai înțeleaptă decizie.”

Mirela Drumeș, 37 de ani

„Tânjeam după o carte care să-mi ofere emoții adevărate și în care să mă regăsesc. Când am auzit prima dată de Dulce și Amar nu am crezut că mă poate impresiona atât de tare încât să mă facă să plâng, deși auzisem că emoționează. Avocatul Giancarlo Germani a afirmat într-un comentariu pe Facebook că lectura acestei cărți l-a făcut să plângă. Am cumpărat-o din curiozitate și am citit-o în două zile. M-a tulburat și fascinat.”

Ana Luciu, 43 de ani

„Cel mai frumos dar primit de curând este o carte pe care o așteptam cu nerăbdare: Dulce și Amar! Am citit această carte plină cu povești și poezii care încep cu noi și despre noi, emigranții, curajosi și inimoși, gata de orice sacrificiu pentru a îndeplini dorințe, pentru a ne face un rost în viață, pentru a construi o casă etc. Pentru toată munca și suferința, pentru dorul de părinți, de copii, de cei dragi este nesfârșit. Am lăcrimat, am zâmbit, am parcurs această carte cu gândul că nu s-a spus tot despre „Condamnați la străinătate”. Martor al emigrării, emigrant ca mine și ca tine, Vlad Mădălin Crăciun spune:

„Ce-amară ești, suava mea povară,

Te-ai transformat în lumi fără hotar

Mocnesc încet și sufletu-mi de ceară

Devine un volum cu dulce și amar.

Felicitări tuturor pentru realizarea acestei minunate cărți și așteptăm cu aceleași sentimente volumul 2.”

Rodica Ciobotaru

Și tu poți scrie la Emigrantul! Trimite-ne textul printr-un mesaj privat pe inbox Emigrantul sau la redacția@emigrantul.it și textul tău poate fi publicat.

Volumul Dulce și Amar poate fi comandat aici: Dulce și Amar

Tel. comenzi în România – 074/0868834.

 

 

 

Lasă un răspuns