[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Reggio Emilia. Un român urmărește doi tâlhari după un jaf. Arestați

S-a întâplat la Brescello (Reggio Emilia), pe 15 iunie unde, pe la 19 seara, cu cagule pe cap și înarmați cu pistol, secure și cuțit, doi tâlhari au jefuit un supermarket din localitate. Aceștia, după ce l-au bătut pe director pentru a deschide seiful, s-au mulțumit cu banii de la case, fugind cu un Fiat 500 furat și cu circa 10.000 de euro. 

Un tânăr român  însă le-a luat urma, și, în timp real, a furnizat carabinierilor poziția lor, la San Sisto di Poviglio aceștia fiind opriți și arestați. Cu ei și o femeie care „ținuse de șase”.

 “Cred că am făcut ceea ce ar trebui să facă oricare cetățean onest. Nu sunt niciun erou, ci un om care a decis să fie de partea corectă” a spus românul.

Carabinierii din Boretto și  Brescello i-au dus pe cei doi tâlhari la unitate (unul de 53 de ani, rezident la Ceccano (FR) dar căutat de autorități de 2 ani, celălalt un domenican de 37 de ani rezident la Povigliore) recuperând mașina furată și banii din jaf.

În supermarket s-a creat panică iar angajații au scos pe o ușă laterală clienții, majoritatea abandonând cărucioarele pline.

Info și foto: ilrestodelcarlino.it

Lasă un răspuns