[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma. 24 februarie, Ziua Iubirii la Români!

Iubirea nu are nevoie de o zi specială, dar noi, în 24 februarie, într-o sală din centrul Romei, loc plin de istorie, vom aduce Ziua Iubirii mai aproape de sufletul nostru. E o sărbătoare care vestește primăvara, o zi în care noi putem aduce primăvară și iubire în sufletul unui copil.

 
David e un copil care s-a născut prematur; avea doar 600g la naștere. Față de Eliza, surioara lui geamănă, David nu a recuperat în totalitate toate etapele unui bebeluș. Are aproape doi anișori și încă nu reușește să meargă, având o deficiență motorie.

Noi, comunitatea românească din Roma vom pune inimă lângă inimă și vom dărui lui David o recuperare intensivă, așa, Dragobebe de azi va fi Dragobetele de mâine. 
Sala a fost pusă la dispoziție de câțiva oameni cu suflet mare, oameni care au înțeles nevoile celui de lângă noi, oameni capabili să dăruiască iubire necondiționat (Florentina RobaniucFlorentina Mirela CristianMihaela MotocDoina MustateaStanica Vinatoru, Honoris Honorius Barnisca, Centrul Cultural român-italian de la Roma, Romit tv). 
Acest eveniment este o dăruire de la inimă la inimă. 
Vom alege „Țărăncuța și Dragobetele 2019„, eveniment în a ll-a ediție. 

Înscrierea și participarea la concurs sunt gratuite. 


Premiile sunt acordate de: Ie Tradițional Românească (Maria Bogdan), Monica Oriflame
Nu există limită de vârstă pentru participare așa cum iubirea nu are vârstă, nu are limite. 


Grafica: Cristi Merchea

Vă așteptăm la Testaccio, locul unde romanii păstrau tradițiile, locul care redă istoria prin porii zidurilor.
Donațiile sunt libere și fiecare face așa cum sufletul îi dictează pentru David. Orice bănuț va fi sub clopul lui David, orice cheltuială va fi suportată de noi, sponsori și organizatori. 
David a reușit să unească artiștii din Italia, ei venind să ne cânte iubirea voluntari (nu percep niciun fel de rambursare).

Va reuși oare să unească și comunitatea? Las multe semne de întrebare, iar voi veți răspunde cu prezența!

Mulțumim frumos, vă așteptăm, nu doar noi, ci și David care va fi în sală!

Eviana Clementina Mereuță

Lasă un răspuns