[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma. Asociatii romanesti cu daruri de Craciun pentru cei nevoiasi

Comunitatea Sant Egidio din Roma, care implineste anul acesta 50 de ani de activitate in sluba comunitatii, a celor nevoiasi in mod special, a organizat de Craciun o masa a solidaritatii

Anul acesta comunitatea Sant Egidio din cartierul roman Tor Bella Monaca a fost gazda unei acíuni organizate de Asociatia Alianza Romanilor, filiala Roma (presedinte Mihaela Taranciuc) în colaborare cu Asociația Românilor din Velletri (Constantin Florea, Florentina Florea) si Asociația Ulpia Traiana (condusa de Alexandru Neacsu) care au oferit un pránz au contribuit cu daruri, dar si cu munca si implicare, la buna desfasurare a evenimentului. 

Peste 60 de personae  (bătrâni şi disabili, oameni ce îşi duc traiul pe stradă şi o familie de rrom-sârbi din Campusul nomazi) au fost ospatati si au primit daruri. 

Cei de la Asociatia Romanilor din Velletri au donat si bisericii din localitate (40 de pachete) precum si altor 20 de copii de natonalitati diferite din Velletri.


Romani integrati de ani de zile in Roma si in viata sociala care s-au gandit ca, de sarbatori,  cei mai putin fericiti pot primi clipe de bucurie ca toti ceilalti. 

foto: Petre Ursache
text: C.M.

Lasă un răspuns