[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma – Atenție! Acest bărbat este un impostor! Se dă drept celebrul fotbalist Nicolae Negrilă și cerșește

Nicolae Negrilă (n.23 iulie 1954) este un fost fotbalist român. A jucat înEchipa națională de fotbal a României și la formația Universitatea Craiova.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Campionatul European din 1984 și pentru întreaga activitate.

Bărbatul care se dă drept celebrul Negrilă susține că este constrâns să cerșească pentru a putea trăi. La doi pași de Vatican, în intersecțiile Romei, atunci când semafoarele arată culoarea roșie începe să manevreze mingea, păcălindu-i pe italieni.

Acesta este cunoscut și cu numele de Negoro, cum i se spunea adevăratului Negrilă în vremurile de aur. Cert este că reușește să-i impresioneze pe italieni și să câștige sume frumușele din cerșit. Jurnaliștii de la Corriere della Sera i-au luat interviu. Îl puteți citi aici.

Cam așa ne facem de râs… (Negrilă cel adevărat nu ar fi mestecat în timp ce vorbea și nu există nicio asemanăre fizică între cei doi)

Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană. Povestea românului e falsă, dar prinde la italieni, iar șoferii îi dau bani.

Numele meu e Nicolae Negrilă de la echipa Universitatea Craiova din România. Am jucat semifinala cu Benfica și am fost eliminați”, spune impostorul.

Adevaratul Negrilă trăiește la Craiova. Acolo a primit vestea că cineva face bani în Italia pe spatele său, a relatat ProTv