[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma: Bătrână cade de la etajul patru, îngrijitoarea cere ajutor

Ștergea geamurile când a căzut în gol de la balconul apartamentului. S-a întâmplat la Roma, unde o bătrână în vârstă de 88 de ani e în condiții grave, dar cel mai probabil își va reveni.

Ceea ce a salvat-o de la moarte a fost un mic acoperiș aflat la primul etaj din cartierul Aurelio, pe care a căzut după un zbor de aproximativ 10 metri de la etajul patru. Dacă nu ar fi aterizat pe acoperiș, ar fi murit pe loc.

Drama a avut loc în jurul prânzului într-o clădire din Via Carlo Pascal, în zona Baldo degli Ubaldi. Badanta bătrânei a cerut imediat ajutor. Cuprinsă de panică, aceasta le-a povestit paramedicilor ce s-a întâmplat. La fața locului au sosit pompierii, un echipaj de poliție și o ambulanță.

Chiar pompierii i-au acordat primul ajutor și au coborât-o de pe acoperiș, apoi personalul de pe ambulanță a transportat-o de urgență la spitalul San Camillo.

Medicii spun că bătrâna este în stare gravă, dar există șanse mari să supraviețuiască. Agenții comisariatului din cartierul Aurelio au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat cu bătrâna, dar din primele reconstituiri se pare că a fost un incident, scrie Il Messagero.

Clădirea unde a avut loc tragedia

 

Lasă un răspuns