[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma – Frăție româno-moldavă în violarea unei ucrainence

Sechestrată, dezbrăcată și hărțuită pe o stradă îngustă din centrul Romei, la Terme di Caracalla, în timp ce unul dintre agresori a filmat totul cu un telefon mobil. Și dacă nu ar fi intervenit un gardian, femeia, o ucraineană, ar fi fost violată de toți trei.

Doi români și un moldovean, toți fără adăpost și cu antecedente penale, au ajuns în închisoare pentru acuzațiile de violență sexuală. Violența a avut loc în iunie (ancheta s-a încheiat ieri dimineață).

Gardianul păzea Colegio Pontificio, din via Ercole Rosa și și-a dat seama de ceea ce se întâmpla, punându-i pe fugă pe violatori. Victima este o ucraineană de 30 de ani, venită de puține zile la Roma. Tânăra a avut încredere în cei trei bărbați, fără să bănuiască faptul că totul se va transforma în violență.

Tocmai faptul că cei trei nu au o locuință fixă a făcut ca ancheta să se desfășoare cu dificultate, dar datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere ale Colegiului Pontificio, carabinierii au reușit să-i identifice. Unul dintre români a fost reperat în zona stației Termini, iar ceilalți doi bărbați în zona Ostiense. Arestații, toți de 32 de ani au fost închiși la Regina Coeli, Roma.

Il Messaggero

Lasă un răspuns